Wat is Soundbuilding

Welkom op de site van Soundbuilding. Mijn naam is Witte van der Veen en ik heb Soundbuilding opgericht om mijn activiteiten als componist en gitarist naar buiten te brengen. In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van Muziek & Film.
Als u meer wilt lezen over mijn achtergronden klikt u op de volgende link:
Over Witte van der Veen
Op de website heb ik mijn activiteiten opgedeeld in drie categorieŽn:
  • Filmmuziek projecten
  • Eigen projecten onder de naam Soundbuilding Live
  • Gitaarlessen en lessen in Cubase
Als componist heb ik veel elektronische composities gemaakt die je als soundscapes zou kunnen omschrijven. Daarnaast heb ik veel cross-over projecten gedaan met dans, schilderijen en film. Als gitarist heb ik mij ontwikkeld tot een allround gitarist en verschillende stijlen eigen gemaakt zoals pop, rock en jazz. Om goede filmmuziek te maken heb je een brede ervaring van de verschillende muziekstijlen nodig.
Als u op zoek bent naar filmmuziek of audio-ondersteuning voor bij uw beeld materiaal dan kunt u klikken op: Filmmuziek projecten.

De eigen projecten zijn optredens met film en livemuziek. De optredens worden gebracht onder de naam Soundbuilding Live. Het programma van Soundbuilding Live bestaat uit een serie korte films waarin beeld en geluid als gelijkwaardige componenten elkaar versterken. Met de toevoeging van Live-muziek werkt het geheel verfrissend op de zintuigen.

Als u met Soundbuilding Live kennis wilt maken klikt u op: Soundbuilding Live

Ik heb ruim 30 jaar ervaring op de gitaar en veel gewerkt met het muziekprogramma Cubase. Als u wat lessen wilt op de gitaar of lessen in het werken met Cubase dan klikt u op:
Gitaarlessen en lessen in Cubase.

U mag natuurlijk ook op allemaal klikken.
Veel plezier op deze website en ontdek wat Soundbuilding voor u kan betekenen. Tot horens!

Witte van der Veen
0628190626
witte@soundbuilding.nl

Home
Filmmuziek projecten
Soundbuilding Live
Video's
Gitaarlessen en lessen in Cubase
Contact